Mathilde Gram

Mathilde Gram

En forfatters tanker

Take your broken heart and make it into art!

One Horizon Publishing

ForfatterskabPosted by Mathilde Gram Mon, July 27, 2015 17:59:52
Hej alle!
Så er jeg vendt hjem efter en dejlig ferie til de varmere lande - men der skal man jo alligevel heller ikke så langt væk i år!smiley
Mit indlæg denne gang hedder One Horizon Publishing, og det er simpelthen, fordi jeg har oprettet mit eget forlag!!! I kan også se det på hjemmesiden under menuen (som så snedigt hedder ta daa...) One Horizon Publishing. Jeg har længe tænkt meget over det her med, at når man udgiver over traditionelle forlag, så tager de ikke kun den primære indtægt, men de snupper også lige alle rettighederne. Så jeg ville i princippet miste alle mine rettigheder til denne her historie, som jeg har kæmpet for, og som jeg har så ufattelig tæt på mit hjerte! Og det har jeg nu besluttet, at jeg ikke vil. Jeg vil ikke bare give mine rettigheder bort, og alt, hvad jeg har kæmpet for, så derfor har jeg valgt at starte mit eget forlag. Jeg er så stolt, og jeg er så glad for det. Jeg havde aldrig set mig selv starte op på denne måde, men jeg er virkelig bare så spændt, og jeg glæder mig som et lille barn til at udgive min anden roman Arvens hævn over One Horizon Publishing!
Og en lille opdate på Arvens hævn er, at den lige nu befinder sig hos min fremragende korrekturlæser, så jeg venter pænt på at få den hjem!smiley Men hvor jeg dog glæder mig til at kunne udgive den! I er mere end velkomne til at smutte ind forbi menuen Arvens hævn og læse om den - det er min første fantasy roman, og jeg har været så heldig at få meget pæne udtalelser med om den af både min korrekturlæser og mine BETA-læsere. Ellers håber jeg, at I nyder sommeren på trods af temperaturerne, og I er velkomne til at kontakte mig for information om mit nye forlag, Arvens hævn eller bare for hyggens skyld!

  • Comments(0)//blog.mathildegram.dk/#post16