Mathilde Gram

Mathilde Gram

En forfatters tanker

Take your broken heart and make it into art!

Hurra - første korrekturtryk

ForfatterskabPosted by Mathilde Gram Fri, October 02, 2015 17:43:54
Så fik jeg det første korrekturtryk af Arvens hævn! Hvor er det vildt at se den næsten som en bog!! Ihhh, hvor blev jeg glad!!smiley Og hold da op et venligt trykkeri!! Stor ros til dem for venlighed og tålmodighed!

I denne uge har jeg haft en masse ting, som jeg burde have gjort. Men jeg været sløj som så mange andre, og i stedet har jeg gjort noget, som jeg ikke har gjort længe! Jeg har skrevet!! Ikke noget med at finde ud af, hvordan man opretter et amerikansk skattenummer, ikke noget med at finde ud af, hvordan man opretter en ebog på Amazon eller iTunes, ikke noget med at rette et virkelig langt dokument til i Word. Nej, jeg vendte tilbage til "rødderne"! Og hold op, hvor føles det godt!!
Nogle gange glemmer jeg at skrive, når det hele er så praktisk. Når der er rettelser, der skal skrives ind. Når der er sider, der skal gennemlæses. Når der er dokumenter, der skal rettes til. Når der er en million ting at finde ud af, fordi jeg bare gerne vil gøre det selv. Så er det dejligt at vende tilbage til "rødderne" for en stund og mærke, hvorfor jeg egentlig gør det her. Kender I det? Ja, måske det bare er mig, der bliver fanget i det praktiske, men heldigvis ikke i denne uge! God weekend derude!!

  • Comments(0)//blog.mathildegram.dk/#post20