Mathilde Gram

Mathilde Gram

En forfatters tanker

Take your broken heart and make it into art!

Så er Januar landet!

ForfatterskabPosted by Mathilde Gram Fri, January 22, 2016 16:59:22
Så er Januar-måned kommet godt i gang, og herhjemme er der fuld gang i den allersidste gennemlæsning af Arvens hævn! Uhhhhh, det kribler med de små-rettelser, der er tilbage... Prøvebogen ankom kort efter, det nye år trådte ind, og det føles vidunderligt at holde den i hænderne! Jeg kan slet ikke vente til at se den færdige bog, men nu må jeg vist hellere lige koncentrere mig om at rette færdigt!

Ellers har jeg været forsvundet ned i korrektur- og manuskriptlæsning af en anden forfatters bog, og det er altid spændende at læse andres bøger - inden de bliver til "rigtige" bøger ude i den store verden!smiley Jeg glæder mig i hvert fald til at følge denne bog!

Jeg håber - selvom det efterhånden er længe siden - at I alle kom rigtig godt ind i det nye år. Jeg vil personligt se, om jeg ikke kan blive lidt bedre til det her med at blogge, for jeg elsker at høre, når forskellige personer fortæller mig, at de holder sig opdateret via hjemmesiden og bloggen! Og hvis I har spørgsmål eller tanker, som I vil dele med mig, er I jo endelig mere end velkommen til at skrive til mig!!  • Comments(0)//blog.mathildegram.dk/#post23